söndag 30 oktober 2011

Halv åtta hos mig

Det blev mycket bloggande idag. Men lika bra att passa på när jag har tid. Måste berätta om vilken underbart trevlig kväll det var hos mig i fredags! Hade "halv åtta hos mig". Dock i egen regi och utan Helge och tv4:as filmteam. Bjöd in några kompisar och bjöd på god mat och vin. En kul kväll med gott sällskap, härlig stämning och många skratt! Trerätters blev det ju då som ni kanske förstår på temat. Förrätten var kräftstjärtsröra med bla philadelfiaost som snurrades in i pannkakor. Till varmrätt blev det kalvstek i tunna skivor frästa i smör och vitlök. Till det ungsrostade rotfrukter och hasselbackspotatis. Till efterrätt blev det pinnochiotårta med lemoncurd, grädde och jordgubbar! Mums! Det blev hellyckat! Och vin, jättegott vin!


Min kära kamrater hade med sig en present som dom har målat och pysslat och donat med! Jag blev helt otroligt glad för den! Vad duktiga dom är!



Tack så himla mycket!!

Kram Kristina

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Kristina
Bra idé och ha halv åtta hos mig, är säker på att dina gäster tyckte det också. Så god mat du bjöd på, och det var en fin anslagstavla du fick.
Ha en mysig kväll
Kramar
AnnaMaria

G:a Affären sa...

Nu äntligen kan jag kika runt (datakrångel igen) och det har hänt en del här hos dig. Så söt din 4-åring är och lilla Signe med sin plutmun, sötis.
Vilka fynd du gjort, vissa saker bara ramlar på en, eller hur?
Min veranda blir isolerad även om taket inte blir det, jag ville ha synliga takbjälkar och pärlspont. Fönstren var ett fynd från gamla banken i Hedemora. Tyvärr inte munblåst glas men spröjs och kopplade, det blir 13 fönster, hoppas det inte medför något....
Kramar
Cia

Skogslyckan sa...

Så mysigt och gott det låter, och vilken kul grej! Och vilken personlig present du fick sen...kul!!
Ha nu en fortsatt fin helg!
Kram Pia