måndag 12 september 2011

Taaadammm!!!!

Alltid lika kul med "före och efter" bilder. Särskilt när det verkligen ÄR skillnad. Och det är det på det jag ska visa nu! STOR skillnad!

Framsidan av Hällekil Där Väst som det såg ut i Juni........( ojoj, var det verkligen så illa )........

........och så här såg det ut i slutet på juli!! Känns så himla bra!! Vi har väntat på hantverkare i flera år nu så jag tror inte det är sant! Jag tar mig en tur ut då och då bara för att kolla så att det verkligen är det.
Det är inte helt klart. Räckena är bara grunmålade än så länge. Men snart så!
Längtar redan till nästa sommar. Då ska jag köpa blommor! Har ju liksom kännts meningslöst när man inte skulle sett dem ändå.
Och balkongen, med våra nya fina fönster och fönsterdörrar tillverkade på ett litet snickeri. Med både utvändiga och invändiga fasta kittade spröjs. Fiiina!!
Nu längtar jag efter vår nya dubbeldörr som just nu håller på att tillverkas på det lilla snickeriet. Blir invändiga spröjs på den också givetvis. Hittade för längesen de gamla orginal parytterdörrarna som satt på huset i början av nittonhudratalet. De är såååå otroligt vackra. De dörrarna sitter nu på ett skåp som min kära man har snickrat till mig. I det skåpet har vi gömt tv:n och all annan ful elektronik. Nice!
Just nu är det många projekt på G. Härligt härligt!
Ha en fin vecka!
Kram Kristina

5 kommentarer:

G:a Affären sa...

Oj vilket jobb ni lagt ner! Vilken skillnad, så fint det blir! Jag är nyfiken på hur dörren kommer att se ut, spröjs både inne och ute låter genuint.
Bilden med lilla barnhanden är rörande fin....
Ha det gott.
/Cia

Kristina sa...

Tack så jättemycket! Visar gärna bild på dörren när den kommer. Hoppas på SNART. De börjar nog tröttna på mig på snickeriet....haha.
På bilden är det min lilla flicka som håller i min hand!
Ha det så bra!
Kristina

Karinas inspiration sa...

Hej Kristina!
Tack för fina bilder:) imorgon är de med i mitt "Hemma hos kunder"-inlägg!
Vilket jättejobb ni har med ert stora hus, det blir verkligen fint och verkar ligga idylliskt!

Kristina sa...

Tack Karina! Vad roligt och spännande att få vara med. Kommer fler bilder så småningom! Då håller jag utkik idag!
Ha det så gott!

Skogslyckan sa...

Tack för gullig kommentar på min blogg! Alltid så kul när nya hittar in och lämnar ett avtryck. På så sätt hittar jag ju dig!! Oj vilken skillnad. Vilket kanonsnyggt hus ni har.
Kram Pia