måndag 26 december 2011

God fortsättning!!

Hej på Er! Ja, då var julen snart över. Här njuter vi av julens sista lediga kväll tillsammans!
Det har varit en lugn och harmonisk jul i år. Dels för att vi planerade och fixade det mesta i god tid och dels för att vi har sänkt kraven rejält och prioriterat vad som är viktigt. Inte blev julen sämre för att alla trägolv i huset inte knäskurats samt att alla trettiosex fönstrena inte blev putsade! Nix! Nu fick vi ett kvitto på det.


Julveckan började med att tomtemor och tomtebarnen kom och smög runt huset för att se om de små busfröna på Hällekil sköter sig och är snälla................hihi........ja jisses vad roligt! ( tomteflickan blev blyg och smög iväg när fotografen, Seth och Signe kom ut ).

Till slut så blev det ju ÄNTLIGEN julafton och tomten kom................TÄNK om man ändå hade samma respekt med sig som tomten har........haha........så lätt mycket skulle vara.

Vilken slappdag det är idag! Det känns som om detta är årets tröttaste dag, eller är det bara jag som känner så kanske? Skulle inte för mitt liv orka hoppa ur mysbyxorna. Här är det soffslapp och ungarna åker sparcykel och leker med sjörövarskepp!


Avslutningsvis en bild på vår Mistel som är det självklaraste pyntet hos oss till jul. Nästan till och med viktigare än självaste granen. Varför det?? Jo, när Lars skulle komma och besöka mig första gången så kom en god vän hem till mig och hängde upp en Mistel i dörröppningen........och resten kan ni ju lista ut själva......(fniss).
Nu blir det jobb några dagar men är ledig till helgen också. LYX! Då blir det nyårsfest i goda vänners lag. Längtar!
Hoppas ni som kikar in här har haft en skön jul!!
Ses igen i veckan!

Kram Kristina

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Igår hade vi stora slappardagen, idag har det varit släktkalas hos svärmor. Jag är så mätt så jag dånar, egentligen skulle jag ta en runda. Men väntar till imorgon... Fina bilder från er julafton.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Hej
så härligt med tomten vi haden på kvällen och så lyriska de var...

ha det så härligt
kram
sandra

Jenny sa...

Hej Kristina!
God forsättning! Ni ser ut att ha haft en riktigt mysig jul!

Vi har oxå en mistel men inte en riktigt utan en "låtsas" i zink. Har passat på att norpa några pussar under den nu i julhelgen;)

Ha det bra!

Kraam Jenny

lotta sa...

Så vacker historia det där med misteln! Har tittat runt i din fina blogg! Du har jättemysigt hem! ha en god fortsättning! Kram Lotta

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Kristina !
- Tänk vad en mistel kan ställa till med ;))
Härliga bilder av tomtebesöket ♥
Tänk jag har samma erfarenhet som du när det gäller jul och städningen ! - För första gången tog jag inte ner min plåtburkssamling från köksskåpen och diskade upp dom ....Och det gick JÄTTEBRA att fira jul ändå !;)
Ha det så skönt i dina mysbyxor !
Kram Anneli ♥

Skogslyckan sa...

Ser ut och låter som ni haft en mysig julhelg! Tomtemor var för gooo..ler.
God fortsättning!
Kram Pia