torsdag 19 januari 2012

Operation övertalning........

........är ett ganska vanligt förekommande begrepp på Hällekil Där Väst. Varför det är så beror på att min man tycker att jag får för mycker idéer i min hjärna........och lite för ofta.
För ett tag sedan hittade jag ett plåtskåp på blocket som jag föll pladask för. Eftersom jag vet vad maken tycker om sådana så frågade jag bara "vill du följa med och hämta ett skåp" ?
Om detta var en bidragande orsak till hjärtinfarkten vet jag inte men det kan nog vara så. ( FÖRLÅT hjärtat vilket smaklöst skämt men jag kunde inte låta bli....och dessutom så beskrev det scenariot mycket bra....).

Han höll i alla fall på att smälla av när de förra ägarna öppnade garageporten........men skåpet fick i alla fall följa med till Hällekil för den changtila summan av en femhundring.
Men hur som helst, jag älskar skåpet och skulle vilja ha det i pysselrummet eller i sovrummet. Båda rummen är på övervåningen i huset och måste färdas en lång väg för att komma till nått av de rummen. Det är stort och hur tungt som helst.
Alternativet är att lyfta det med hjullastaren upp på balkongen och in den vägen haha........
Så här ser det i alla fall ut........


Jag älskar den gamla gröna orginalfärgen ( tror jag i alla fall att det är ). Är lite färgkladd på ena dörren men jag tror att det går att få bort.
Ja, så i helgen var det alltså operation övertalning som gällde och jag kan säga att skåpet står fortfarande ute i verkstaden........
Min man har ett tålamod av guld och ställer upp på det mesta av mina idéer men när det kommer till att flytta runt tunga gamla möbler från rum till rum och upp och ner för trappor, ja då kan det börja tryta lite. Vilket är mycket förståeligt....haha. Men när man väl har bestämt sig för nått....
Fortsättning följer........

Tack snälla ni som kikar in, och för era fina kommentarer! Blir lika glad som alltid!
Ha en fin kväll!

Kram Kristina

6 kommentarer:

Gabriella sa...

så supersnyggt,förstår att det kan bli lite kämpigt att få det på plats=)
Har samma problem som dig att det mesta krävs lite övertalning till men sen när det är klart tycker han alltid att det blev bra.hihi!
Kram och go kväll på dig

Körsbärshöjden sa...

Hahaha har ett liknade skåp...som min kära sambo hatar...det står ute i ladugården och hotas med att köras till tippen allt som oftast...in kommer det aldrig!....tror han :)

Vita verandan sa...

Hej!
Tack för besöket hos mig. Vilken tur att du stod på dig! Skåpet är hur häftigt som helst men det kräver sin plats såklart. Jag har kikat på dina köksbilder och det är ju underbart! Vilket stort kök ni fick. Grattis till ett fint hus.

Kram Anna

Malin sa...

Hahaha, kan se er både för min inre syn när ni ska iväg o hämta skåpet och kan inte sluta skratta av tanken på Lars´ min när han får syn på skåpet.

kråke sa...

Wow...förstår dig och förstår din man....;))) Ljuvligt skåp med rätta patinan:)) Och du vilket vackert kök ni har...måste vara underbart att stå och baka bröd där:))

Ha en härlig helg...

kram kråke

G:a Affären sa...

Känner en avundsjuka komma smygandes - vilket fint plåtskåp och färgen förhöjer det hela! Du, jag gillar din man!
/Cia