söndag 20 november 2011

Adventspyssel

Ja, nu närmar det sig advent med stormsteg! Har tjuvstartat lite idag då det blir fullt upp med jobb och annat i veckan. Tog mig en tur till skogen för att plocka lite fin stjärnmossa och några grankvistar.
Har plockat fram adventsljusstakar och lite annat. Dags att sätta fart om det ska bli nått adventsmys till helgen! Jag jobbar hela nästa helg men är rysligt sugen på att ta ledigt....
Det är så himla lustigt att det händer så mycket på just de helgerna jag jobbar!!?? Det är julmarknad på gården bortanför oss, min man vill jaga en dag, vi är bjudna på julbord och det är ju ADVENT! Bland annat....Får nog överväga detta....
Ska suga det sista ur denna helgen genom att elda lite i öppna spisen i köket och tjuvstarta med lite glöggmys tillsammans med maken när barnen har somnat........

Vi har hunnit med en liten tur till en julmarknad idag också. En kompis körde häst och vagn där i dag och barnen var sugna på en tur!
Tomten var ju där också såklart. Seth var inte så blyg för tomten i år. Han fullkomligt spottade ut önskningar till tomten........och han var noga med att avsluta med: "Du vet väl var jag bor Tomten?"....haha....dom små liven!

Ha en fin kväll!

Kram Kristina

5 kommentarer:

Körsbärshöjden sa...

Så julmysigt du gjort det i köket.
Hahaha visst är de söta de små...Du vet väl var jag bor Tomten, så gulligt <3

Ha en fin kväll, med glögg o allt :)

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Kristina !
- Vilken supermysig helg du verkar ha haft ! - Och redan har du fått julfint hemma ! - Vilken öppenspis..och vilken kåpa !!! WOW, säjer jag bara ! - Har ni murat den själva eller är det sen huset var nytt? - Hur mysigt som helst ! - Du har verkligen sinne och förmåga att få det hemtrevligt i erat hem !
- Visst är det underbart att ha barnen små när det är juletider. - Mina barn är ju vuxna nu, men vi har ju ett barnbarn som är 1,5 år att uppleva julen med ! :)
Ha det gott !
Kram Anneli

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åhh, öppen spis i köket, så mysigt. Det är något jag drömmer om. Och du, ta salt eller ris istället för socker, fick em kommentar om att det var mindre eldfängt.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Hej
Så supermysigt du har gjort det och nu är det verkligen att mysa mysa som gäller...
ha en mysig kväll
kram
sandra

Jenny sa...

Hej Kristina!
Vad mysigt det ser ut med er öppna spis i köket!

Hihi,härlig kommentar från din son till tomten;)

Ha en trevlig kommande vecka!

Kram Jenny